Dostava

Dostava na području Republike Hrvatske

Obavlja se putem dostavne službe koju je odabrao Mladen i otac d.o.o. ili kupac po svom izboru. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ako nije drugačije naznačeno. Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda. Elektronički sustav Internet trgovine Mladen i otac potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 35,00 kn (s PDV-om). Cijena dostave jednaka je za cijelu Hrvatsku bez obzira na težinu paketa ili adresu kupca. Besplatna dostava se ostvaruje na sve narudžbe veće od 1.500,00kn.

Naša dostava

Tijekom turističke sezone naši kombiji dostavljaju robu od Dubrovnika do Istre (uključujući većinu otoka).

Ukoliko tvrtka Mladen i otac d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirati će kupca telefonom ili e-mailom. Potom će se dogovoriti o zamjeni ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Uvjeti dostave

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen kupcu/primatelju vrati na Mladen i otac d.o.o. jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, kupac će o tome biti obaviješten. Potom će mu biti ponuđeno da se naručeni proizvod ponovo dostavi na adresu kupca/primatelja ili da se naručeni proizvod preuzme na adresi Mladen i otac d.o.o. Kada Mladen i otac d.o.o. putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu/primatelju, kupac je dužan preuzeti potpisom na dostavnici. S time potvrđuje da je proizvod uredno isporučen. U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, Mladen i otac d.o.o. ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih troškova iz cjenika dostave. Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana primitka novčane uplate kupca na bankovni račun tvrtke Mladen i otac d.o.o.